Cottages

Stelst u zich eens voor, een schitterend cottage, direct aan de oevers van het Veerse Meer. Een plaats waar u heerlijk kunt genieten van de Zeeuwse natuur met alle luxe faciliteiten om de hoek, als uw bezit. Uiteraard hoort er bij deze luxe cottages een dito interieurpakket, alsmede een aantal regels voor verhuur, onderhoud en beheer. Hiervoor in de plaats ontvangt u een goed rendement op uw geïnvesteerd vermogen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar de separate rendementsbijlage voor de cottages. 

Duurzame materialen
De cottages worden gebouwd met het bouwsysteem Unidek, dat met het oog op de toekomstige regelgeving is ontwikkeld. Zo voldoet UniMaison nu al aan de voor nieuwbouwwoningen geldende eisen van het Bouwbesluit, ook op gebied van milieutechnische eisen. Door de hoge isolatiewaarde van de toegepaste sandwichelementen kan het kostbare energieverbruik in vergelijking met traditionele recreatiebouw met 30 tot 40% worden teruggebracht. Dit universele element wordt in grote series geproduceerd, waardoor niet alleen een constante kwaliteit is gewaarborgd, maar ook de kostprijs gunstig wordt beïnvloed. De lange levensduur van de cottages zorgt bovendien voor een uitstekende prijs/prestatie verhouding en waardebehoud op -langere termijn. 

Tuinaanleg
Elk kavel wordt opgeleverd met een cottage met een betonnen fundering, een parkeerplaats voor één auto en een schuur met een vloeroppervlakte van 6 m2. De tuin wordt voorzien van gras, bossages als kavelafscheiding en een terras van 40 m2 betontegels. Alle cottages die direct aan de kreek zijn gelegen, worden voorzien van een eigen aanlegsteiger.

Eigen grond
Alle cottages liggen op een schitterend perceel eigen grond midden in de Zeeuwse natuur. De kavels variëren in grootte en zijn beschikbaar vanaf ca. 250 m2 tot ca. 500 m2.


testtest