Centrumgebouw

Midden in Waterpark Veerse Meer zal een centrum-gebouw gerealiseerd worden. In dit complex zullen alle luxe faciliteiten te vinden zijn die u maar kunt -bedenken. Ook de receptie zal hier worden ondergebracht. Verder krijgen vele nieuwe activiteiten een plaats in dit centrumgebouw. 

Horeca
U kunt bijvoorbeeld gebruik maken van het restaurant - waar u van een heerlijk diner kunt genieten - of het grand café bezoeken voor een verse cappuccino. Wilt u lekker thuis aan tafel frietjes eten met de kinderen? De cafetaria zit om de hoek.

Voor de kinderen
In het sub-tropisch zwemparadijs kunnen de kinderen volop genieten van waterpret. De indoor speeltuin staat garant voor vele uurtjes -plezier met volop speeltoestellen, waaronder zelfs een draaimolen en een spannende achtbaan. Ook kunnen de kinderen lekker naar buiten voor bijvoorbeeld een potje midgetgolf, tennis of voetbal.

Sport en wellness
Verder vinden we in het centrumgebouw een uitgebreide fitnessruimte voor uw work-out. Ook worden er fietsen verhuurd zodat u even lekker de Zeeuwse natuur in kan, de omgeving leent zich daar uitstekend voor. Tevens kunt u gebruik maken van het luxe wellnessprogramma, u komt helemaal tot rust. Na deze lekkere ontspanning kunt u zich wellicht wagen aan een partijtje bowlen of één van de andere spelen in de gamezone. 

En verder...
Er zijn nog vele andere faciliteiten die een plaatsje krijgen in het centrumgebouw. Waaronder de versmarkt voor uw dagelijkse boodschappen. Voor de verse ingediënten voor een maaltijd die u in uw eigen cottage wilt bereiden, hoeft u dus ook het park niet te verlaten. 

Kortom, het centrumgebouw is het bruisende middelpunt van Waterpark Veerse Meer met leuke activiteiten voor iedere bezoeker!


testtest